Fisk og skaldyr

Viser Alle 7 resultater

Fisk og skaldyr

Her finder du vores udvalg af køkkengrej og udstyr til fisk og skaldyr.
I kategorien fisk og skaldyr har vi alt, hvad der kan relatere til dette emne, så her finder du et bredt udvalg.
Læs mere nederst på siden

GO' PRIS
Original price was: kr.349,95.Current price is: kr.249,95. Fast lav fragt: 39,-

Tidløs og klassisk nøddeknækker

GO' PRIS
Original price was: kr.29,95.Current price is: kr.23,96. Fast lav fragt: 39,-

Anna hummergaffel

GO' PRIS
Vis
Ikke på lager
Original price was: kr.119,95.Current price is: kr.95,96. Fast lav fragt: 39,-

GOD østerskniv til prisen

GO' PRIS
Original price was: kr.119,95.Current price is: kr.95,96. Fast lav fragt: 39,-

Skraber til fiskeskæl

GO' PRIS
Original price was: kr.129,95.Current price is: kr.129,00. Fast lav fragt: 39,-

Østersåbner med østersholder

GO' PRIS
Original price was: kr.199,95.Current price is: kr.149,95. Fast lav fragt: 39,-

Fremstillet i Japansk stål med betegnelsen X45CrMOV15 - med en bladtykkelse på 2,0mm og en hårdhed på 50-54 Rockwell. Se vores udvalg af redskaber til fisk og skladyr her.

GO' PRIS
Original price was: kr.29,95.Current price is: kr.23,96. Fast lav fragt: 39,-

Lang hummergaffel i stål


Fisk

Når fisken skal rengøres og tilberedes, er en fiskebenspincet eller laksetang et rigtig godt redskab at have ved hånden. Pincetten er perfekt til de mindre ben, og laksetangen er rigtig god til de lidt større ben. Skal fisken skæres i skiver, for eksempel en laks. Så er en god laksekniv eller en filetkniv et absolut must have. En rigtig laksekniv har en afrundet spids så den ikke skader kødet, laksenkniven har også "luftskær" kaldet aveoler. Hvad er Aveoler? Avoler er små fordybninger på hver side af knivbladet, som gør at kødet ikke hænger fast i kniven når der skæres. En filetkniv er ligesom laksekniven super til at skære tynde skiver, filetkniven er spids, og er også velegnet til at skære skinke.

Skaldyr - fisk og skaldyr

Når der skal spises østers, er en østerskniv det helt rigtig redskab at have ved hånden. At åbne østers med en almindelig kniv kan ikke anbefales, smutter kniven så kan det gå rigtig galt, da man jo som regel holder østersen i hånden. Brug altid et viskestykke til at holde østersen med, eller en østersholder i træ. Når der skal spises hummer og krabber er en skaldyrsgaffel - hummergaffel uundværlig. Den ene ende har to spidse grene, som er perfekt til at grave kødet ud med. Den anden ende er formet som en ske, og er til spise kødet med. Mangler du redskaber til fisk og skaldyr, hummergaffel, fiskebenspincet eller en laksekniv er det her du skal søge.